Zorgfederatie Oldenzaal en Stichting GOAL slaan handen ineen

Bij Zorgfederatie Oldenzaal gaat het om kwaliteit van leven. Hiervoor werkt ze met veel lokale organisaties samen en sinds kort ook met Stichting Goal. Ze hebben dit vastgelegd in een overeenkomst. GOAL slaat bruggen tussen het bedrijfsleven en de zorg.
Dat wil zeggen dat GOAL allerlei bedrijven, in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en teambuilding, de kans geeft aan mooie evenementen mee te doen die bij of voor zorginstellingen worden georganiseerd. Het grote voordeel voor de zorg is dat daardoor veel meer bewoners kunnen deelnemen door de extra lokale handen die hiermee ingezet worden.

In juli is de wielerkaravaan van Le Tour de GOAL al bij Zorgfederatie Oldenzaal langs geweest op Mariahof en hebben wielrenners uit het peloton gefietst op side by side- en rolstoelfietsen met de bewoners.
In oktober komt Olga Commandeur, van het televisieprogramma “Nederland in beweging”, langs om met de bewoners op beide locaties te gaan bewegen.
In december volgt een prachtige Adventstocht. Daar zullen veel cliënten aan deel willen nemen en hopelijk vindt Stichting GOAL daar een aantal enthousiaste (Oldenzaalse) bedrijven bij die aan willen sluiten en mee willen lopen met deze bewoners.

Volgend jaar bestaat Zorgfederatie Oldenzaal 60 jaar en dat moet worden gevierd. Ook hierbij wordt er al vooruit gekeken naar een samenwerking tussen Zorgfederatie Oldenzaal en Stichting GOAL.