Stichting Gezamenlijke Vrienden van Mariahof en Scholtenhof

De stichting Gezamenlijke Vrienden van Mariahof en Scholtenhof is in het leven geroepen om de cliënten van Zorgfederatie Oldenzaal dat kleine beetje ‘extra’ te bieden, waardoor het woon- en leefklimaat van deze mensen bijdraagt aan hun welbevinden.

Besteding donaties

De donatiegelden die onze stichting ontvangt worden door ons ingezet om het welzijn van de cliënten van Zorgfederatie Oldenzaal te bevorderen. Hierbij kunt u denken aan het bieden van goede radio- en televisiefaciliteiten, een attentie voor cliënten op hoogtijdagen, een extraatje bij een uitstapje of het organiseren van een feestelijke avond. Deze zaken worden door de cliënten zeer gewaardeerd en daar doen wij het voor. Maar dit alles is alleen mogelijk door de schenkingen van onze donateurs.

Donateur worden

U kunt ervoor zorgen dat onze cliënten dat extra beetje aandacht kunnen blijven ontvangen. Simpelweg door donateur te worden.
U wordt donateur door het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar Zorgfederatie Oldenzaal. U bepaalt zelf de hoogte van uw donatie (met een minimum van € 17,- per jaar). Ook kunt u ervoor kiezen ‘Vriend voor het leven’ te worden.
Als dank voor uw donatie ontvangt u van ons een welkomstgeschenk en ontvangt u elk jaar een uitnodiging voor de feestavond voor cliënten, zodat u kunt zien hoe de cliënten hiervan genieten. En dit mede dankzij uw gift!

Nadere kennismaking

Mocht u meer informatie wensen over onze stichting of kennis willen maken met medewerkers en cliënten, dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding in Scholtenhof of Mariahof. U kunt daarvoor bellen met Zorgfederatie Oldenzaal: 0541-513433. E-mailen kan ook: vriendenvan@zorgfederatieoldenzaal.nl.