Onze vrijwilligers

Wim Jan Mansier, coördinator vrijwilligers: Er werken bij Zorgfederatie Oldenzaal bijna evenveel vrijwilligers (meer dan 300!) als medewerkers. Daar zijn we trots op en blij mee. Want onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor alle cliënten. Hun inspanning maakt bij ons het verschil.

Vrijwilligerswerk bij ons is plezierig, afwisselend en geeft veel voldoening waarbij u kunt rekenen op een grote waardering. Vrijwilligers en medewerkers zijn bij ons gelijkwaardig. Vrijwilliger zijn betekent dat u voor uw diensten niet betaald wordt. Er bestaat wel een tegemoetkoming in de reiskosten. Bovendien is er een WA- en ongevallenverzekering afgesloten voor de tijden waarop u werkzaam bent.

Goede redenen om vrijwilliger te worden:
  • U haalt er voldoening uit om dichtbij iets voor anderen te doen
  • U kunt uw passie, waardevolle kwaliteiten en kennis bij ons kwijt
  • U vergroot uw sociale netwerk
  • U voelt zich bij ons snel thuis
  • U kunt zich verder ontwikkelen bij een gezellige kleinschalige organisatie met goede faciliteiten

Jong en oud 
Iedereen kan vrijwilliger worden bij Zorgfederatie Oldenzaal, van jong tot oud. Jammer genoeg zijn er maar weinig vrijwilligers tussen de achttien en vijftig jaar, terwijl vrijwilligerswerk echt voor iedereen geschikt is. Er zijn mogelijkheden genoeg. Informeer daar gerust eens naar. Er is altijd wel iets wat bij u past.

Naast natuurlijk de ruime waardering van cliënten, organisatie en medewerkers, ontvangen vrijwilligers van ons met Kerst en op de Nationale Vrijwilligersdag een presentje en wordt er één keer per jaar een gezellige avond georganiseerd.

►Zie hier en hier wat foto's van de laatste feestavond.


Is uw interesse gewekt en heeft u zin en tijd om bij ons vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Wim Jan Mansier, onze coördinator vrijwilligerswerk. Hij is telefonisch bereikbaar op 0541-513433.

 

Voor de volgende vacatures zijn wij op dit moment op zoek naar vrijwilligers:


Vacatures vrijwilligers:
De volgende vrijwilliger vacatures zijn beschikbaar: